bellen    06 - 41409500

Corporate video en film

Een corporate video is een ideaal communicatie instrument en multimediaal inzetbaar. Denk daarbij aan; Facebook, Twitter, YouTube en je eigen website. Met virale marketing kan jouw video tot een succes gebracht worden door vele views. Je krijgt hierdoor automatisch meer naamsbekendheid en gerichte bezoekers naar jouw website.

Met een corporate video of film kun je op een laagdrempelige manier prospects kennis laten maken met jouw bedrijf, product of dienst. Sterker nog, je kunt jouw merk volledig presenteren en belichten onder de bezoekers online.

Het videoproductie proces bij iSpot media

Aan het maken van een video gaat een uitgebreid proces vooraf, waarbij we gaan nadenken over zaken als: de doelgroep, het doel van de video, de stijl van de video, voice over, ondertiteling en vertalingen. Dit doen we in een gezamenlijke brainstormsessie.

Zodra deze zaken duidelijk zijn gaan we een script maken en filmen. Wij filmen met High End videoapparatuur, waaronder een Ultra HD (4K) camera.

Na de opnames gaan we aan de slag met de montage en de kleurcorrectie om jouw video de juiste ‘look and feel’ mee te geven. Vervolgens zorgen wij er ook voor, als de video helemaal af is, dat de video wordt geplaatst op Youtube en/of Vimeo.

Neem direct contact op met ons om een corporate film te laten maken

Wil je meer informatie of een inspirerend gesprek?